Osynlig tandreglering-Invisalign

Vi utför tandreglering med Invisalign som ett alternativ till vanlig tandställning.

invisalignGenom innovativ teknik och exakthet är Invisalign ett säkert alternativ till vanlig tandställning.
Invisaligns tandskenor flyttar dina tänder med hjälp av en serie nästan osynliga, borttagbara tandskenor som är specialgjorda efter dina tänder för högsta bekvämlighet. Efterhand som du byter tandskena varannan vecka kommer dina tänder att, lite i taget, dag för dag, gradvis att flyttas tills de når sitt beräknade slutliga läge.

Bekväma, genomskinliga och borttagbara – Invisalign förvandlar ditt leende utan att störa din vardag. Något som fler än 3 miljoner människor över hela världen redan upplevt.

Kontakta oss på Tandverket för mer information!

 

http://www.invisalign.se

http://www.invisalign.se/the-results

 

Hur går det till?

Innan din behandlingsplan kan tas fram gör vi ett avtryck av dina tänder, för att avgöra om de kan regleras med hjälp av Invisalign-systemet. När det blivit bekräftat upprättas en detaljerad behandlingsplan med hjälp av ett virtuellt 3D-verktyg som visar den följd av rörelser som dina tänder beräknas gå igenom under behandlingens gång. På så sätt kan du se hur dina tänder förväntas se ut efter avslutad behandling, redan innan den påbörjas.

När du väl inlett din Invisalign-behandling kommer du att bära varje uppsättning specialgjorda tandskenor i 2-veckors perioder. Efterhand som du arbetar dig igenom serien av tandskenor kommer dina tänder att börja röra sig gradvis, lite i taget, tills de når sitt beräknade slutliga läge.

Under denna tid kommer du då och då att gå på kontroll hos oss för att följa din utveckling och se till att behandlingen känns bra.

Behandlingstid
Behandlingstiden varierar från person till person beroende på varje enskild behandlings komplexitet.

Kostnad
På samma sätt som med alla tandregleringsbehandlingar är kostnaden för Invisalign beroende av dina specifika omständigheter: exempelvis regleringens komplexitet och behandlingens längd. Det betyder att du inte kan få den exakta kostnaden förrän du träffar en av våra tandläkare.

Som en allmän tumregel är kostnaden jämförbar med en konventionell fast tandställning. Även om bara en tandläkare kan fastställa kostnaden för din behandling, kostar en behandling med Invisalign i allmänhet mellan 27,000 och 54,000 kronor. Om bara smärre tandrörelser behövs kan en behandling dock kosta från 23,000 kronor.

Hos oss kan du delbetala räntefritt i 36 månader.

 

Taggar: ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*